Anasayfa IFA IFA 2019 3 Bilgisayarda Tek Klavye: Logitech MX Keys

3 Bilgisayarda Tek Klavye: Logitech MX Keys

3 Bilgisayarda Tek Klavye: Logitech MX Keys

Logitech MX Keys’e Berlin’deki IFA fuarında baktık. Windows, Linux, Mac, iOS ve Android destekli bu klavye aynı anda üç bilgisayarda birden kullanılabiliyor!

 

Bilgisayar, tablet ve akla gelecek her türlü cihaza bağlanabilen Logitech MX Keys, klavye üzerindeki tuşlar ile üç cihaz arasında geçiş yapabiliyor. İster birden fazla bilgisayarda sistemler arası geçiş yapın, ister PC’niz ile mobil cihazlarınız arasında dolaşın büyük esneklik sunuyor.

İçbükey tasarlanan tuş orta kısımları parmakların daha iyi oturmasını sağlıyor. Tuşların üzerinde farklı işletim sistemlerine uygun işaretlerin de konulması önemli bir detay. Kablosuz kullanılabilen, Bluetooth ya da Logitech USB adaptörü ile bağlanabilen bu klavye, USB Type-C üzerinden de şarj edilebiliyor.

Akıllı arka aydınlatma özelliği, kullanıcı elini yaklaştırınca açılıp, uzaklaştırınca kapanarak pil tasarrufu ve gece rahatlık sağlıyor. Dış kasasında plastik, içinde de alüminyum plaka kullanılıyor. Resmi verilere göre şarjı 10 saat kullanım süresi sunuyor.

Tek eleştirdiğimiz nokta bilek desteğinin ayrı satılması oldu. Bakalım Logitech bunlarda birlikte satış kampanyası yapacak mı. 109 Euro yurtdışı fiyatı olan klavyenin genel olarak büyük özellik ve işlevlerini başarılı bulduk.

Tüm IFA haberleri ve videoları…
IFA Sponsorumuz Mediamarkt…
Farklı klavye, fare ve çevre ürünleri MediaMarkt‘an satın alabilirsiniz…