Anasayfa IFA IFA 2019 10. Nesil İşlemciler ile Acer Aspire C27 AIO Bilgisayar

10. Nesil İşlemciler ile Acer Aspire C27 AIO Bilgisayar

Acer Aspire C27 AIO Bilgisayar

Çok ince yapısıyla ilk bakışta sadece bir monitör gibi görünen bu cihaz bir All in One yani bütün parçaları monitör içerisine bulunan bir masaüstü bilgisayar. İçerisinde 10. Nesil Intel Comet Lake işlemci var…

Acer Aspire C serisi AIO bilgisayarlar yeni nesil 10. Nesil Intel Core i5-10210U Comet Lake işlemcinin yanında bazı modellerinde ayrık Nvidia MX130 GPU ile geliyor. Ultra ince çerçeveler 6.8 mm ve ekran kasa oranı yüzde 92’lere ulaşıyor. 1 Terabyte’a ulaşan SSD ve 2 TB’a kadar sabit disk seçenekleri var. RAM miktarı ise 32 GB DDR4’e kadar ulaşabiliyor. 22, 24 ve 27 inç ekran boyutlarında modeller piuyasaya sürülecek.

Bizim IFA’da gördüğümüz model 27 inç boyutunda. Acer Vision Care ile titreşimsizlik ve mavi ışık filtresi de içeren bilgisayarın, kamerası da fiziksel olarak kapatılabiliyor.

4 Adet USB 3.2 Gen 1 yani 5 Gbps portu ve ek ekran için HDMI çıkışı bulunuyor. Ethernet portu ve 3.5 mm kulaklık, mikrofon bağlantıları da hemen alt arka kısımda bulunuyor.

Masa alanı dar olanlar için kasa ve ek kablolar olmadan, derli toplu çalışma imkanı sunuyor. Estetik açıdan da beğendiğimiz bir bilgisayar oldu. Kablosuz bir klavye, fare setiyle birlikte son derece kullanışlı duruyor. Sağa sola dönen bir stand kolu yok ancak C27’yi bütünüyle çevirmesi çok kolay, standın kendisi kolayca döndürülebiliyor. Kendi stand ayağı ise öne ve arkaya eğme imkanı sunuyor.

Tüm IFA haberleri ve videoları…
IFA Sponsorumuz Mediamarkt…
Güncel masaüstü bilgisayar ve AIO modellerini MediaMarkt‘an satın alabilirsiniz…