Anasayfa Video Dyson Pure Cool Me Fiyatı ve Özellikleri

Dyson Pure Cool Me Fiyatı ve Özellikleri

Dyson Pure Cool Me Fiyatı ve Özellikleri

Hava temizleme ve serinletme işlevleri sunan Dyson Pure Cool Me’yi kutusundan çıkartıyor, fiyatına ve özelliklerine bakıyoruz…

Patent devi diyebileceğimiz bir teknoloji şirketi olan Dyson yeni hava akış teknolojileri geliştirmeye devam ediyor. Süpürgesi, saç kurutma makinası çok ünlü olan şirketin bir de hava temizleme cihazları alanında güçlü bir varlığı söz konusu. Dyson Pure Cool ve Dyson Pure Hot+Cool ürünlerinin ardından Dyson Pure Cool Me karşımızda.

Ürün ailesindeki ufak kardeş olan Pure Coole Me kişisel bir ürün. Çalışma masanızda ya da yatağınızın yanı başında havayı temizliyor ve serinletiyor. Diğer insanları etkilemeden kendi kişisel konforumuz için tasarlanmış. Çok kolay taşınabiliyor, yani bir odadan diğerine beraberimizde götürebiliyoruz.

Alttan çektiği havayı HEPA filtresinde temizleyerek Dyson’ın iddiasına göre yüzde 99’un üzerinde bir oranda bize temiz hava üflüyor. Burada anahtar nokta üflediği havanın alerjenlerden, tozdan ve kirden arındırılması. Bu özellikle astım, alerji ve solunum rahatsızlıkları yaşayanlar için çok önemli bir konu.

Havayı üfleme şekli de yeni bir Dyson teknolojisi ile sağlanıyor. Dyson Core Flow teknolojisi güçlü bir motorun özel yüzey üzerinde iki güçlü hava akımını birleştirerek yönlendirmesiyle havayı bize ulaştırıyor. Bu sayede konforlu bir serinlik ve rahat bir hava akımı sağlanıyor.

Dyson Pure Cool Me 1999 TL satış fiyatına sahip bir ürün. İçerisinde HEPA filtresi takılı bir şekilde, kutudan çıkar çıkmaz çalışmaya hazır geliyor. Günde 12 saat kullanımda 12 ay filtre ömrü takribi olarak bizimle paylaşılan bir değer. Ancak havanın kirliliğine bağlı olarak elbette değişecektir.

Üzerindeki ekranda çalışma hızı 1-10 seviyesinde ayarlanabiliyor, 70 derece devamlı dönmeye ayarlanabiliyor. Havanın yukarı mı, aşağı mı üfleneceğini de belirleyebiliyorsunuz. Yüzeyine manyetik olarak tutturabildiğiniz bir uzaktan kumandası var. İncelemede özellikle farklı çalışma seviyelerinde ses seviyesine, gece uyurken kullanılıp kullanılamayacağına, etkilerine bakacağız.

Elbette rahatlığını, serinliğini, havanın temizliğinin ne kadar fark ettiğini sizlerle incelememizde paylaşacağız. Bu konudaki bütün sorularınızı bize yorumlarda sorabilirsiniz.