Anasayfa Mobil Honor 20 Fiyatı ve Özellikleri

Honor 20 Fiyatı ve Özellikleri

İstanbul temasıyla tasarlanan özel bir versiyonu bulunan Honor 20’nin kutusunu açıyor ve özelliklerine yakından bakıyoruz.

Telefonun dörtlü kamera sisteminde, yapay zeka destekli Ultra Netlik ve Süper Gece moduna sahip olan Sony IMX586 48 MP ana kamera yer alıyor. Bu kameraya 16 MP ultra geniş açılı kamera, sahip 2 MP makro kamera eşlik ediyor.

HONOR 20 Serisinde bulunan 16 MP süper geniş açılı kamera ile kullanıcılar 117 dereceye kadar görüntüleme açısıyla çekim yapıyor. Optik görüntü sabitleyici (OIS) teknolojisi, çekilen görüntünün hareketliliğini henüz dijital bir formata taşınmadan önce azaltarak titrek pozları bile daha keskin hale getiriyor. 2 MP makro lens ise 4 cm mesafeye kadar yaklaşarak çekim yaptığınız nesnenin detaylarını yakalıyor.

HONOR 20 Serisi 6,26 inç tam ekranıyla yüzde 91,7 ekran gövde oranı sunuyor. Ön kameranın doğrudan ekran içine yerleştirilmesi ise tanıdık bir tasarım anlayışı olarak dikkat çekiyor. Bu şeklde yerleştirilen ön kamera düzenini daha önce Galaxy S10 ailesinde görmüştük.

HONOR 20 Serisi’nin Türkiye’de tüketiciyle buluşan ilk modeli HONOR 20, 4799 TL’lik bir fiyat etiketi ile satışa çıkıyor.