Anasayfa Haber Huawei Watch GT 2 Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Watch GT 2 Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Watch GT 2 Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Mate 30 serisinin tanıtıldığı etkinlikte Huawei Watch GT 2 fiyatı ve özellikleri de belli oldu.

Huawei, 19 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği ve Mate 30 akıllı telefon serisini tanıttığı etkinlikte yeni akıllı saat modelini de görücüye çıkardı. İşte, Huawei Watch GT 2 fiyatı ve özellikleri hakkında tüm detaylar.

Huawei Watch GT 2 Özellikleri

42 mm ve 46 mm seçenekleri ile 1.39 inç boyutunda sürekli açık OLED ekranlı yuvarlak bir kasaya sahip olan Watch GT 2, gücünü yeni Kirin A1 çipinden alıyor. Yeni çip düşük güç tüketimi ve daha kararlı Bluetooth bağlantısı ile öne çıkıyor. Huawei, Bluetooth bağlantısının telefonunuzdan 150 metre uzakta bile sağlanabileceğini belirtiyor.

42 mm seçenekte 16 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı sunulurken, 46 mm seçenekte 32 MB RAM bulunuyor. Ürün Android ve iOS desteği sunarken, Huawei Lite OS işletim sistemini kullanıyor. Bluetooth 5.1, kalp ritmi sensörü, GPS ve jiroskop diğer özellikler arasında. Hatta bu kez 46 mm seçenekte mikrofon ve hoparlör de mevcut. Antrenman takibi içinse 15 egzersiz modu bulunuyor ve artık su altında bile kalp ritmi ölçülebiliyor. Huawei TruSleep 2.0 ile yenilenen uyku takibi işlevi de yeni özellikler arasında yer alıyor.

Huawei, normal kullanımda saatin 14 gün dayanabileceğini, GPS modunda ise bu sürenin 30 saat olduğunu paylaşıyor. 42 mm modelde 215 mAh batarya, 46 mm modelde 455 mAh batarya yer veriliyor.

Huawei Watch GT 2 Fiyatı

Ekim ayında satışa sunulacak olan Huawei Watch GT 2’nin 42 mm seçeneği 229 Euro, 46 mm seçeneği ise 249 Euro fiyat etiketi taşıyor.

İlginizi çekebilir: Huawei Mate 30 Pro Fiyatı ve Özellikleri