Anasayfa Haber Skype 8.52 Grup Çağrı Zamanlama Özelliği Getiriyor

Skype 8.52 Grup Çağrı Zamanlama Özelliği Getiriyor

Skype 8.52

Skype 8.52 güncellemesi hem masaüstü hem de mobil cihaz kullanıcıları için bir dizi yenilik sunuyor.

Microsoft tüm platformlar için yeni bir Skype güncellemesi yayınladı. Güncelleme ile birlikte Skype 8.52 sürümüne yükselen uygulama her zaman olduğu gibi kullandığınız platforma bağlı olarak bazı yeni özellik sağlıyor. Grup Çağrı Zamanlama adlı yeni özellik ise hem masaüstü hem de mobil cihazlar için sunulmuş durumda.

Masaüstü kullanıcıları ise artık kişiler listesinden birisini konuşma penceresine sürükleyerek bu kişinin bilgilerini paylaşabiliyor. Hatta istendiğinde bu kişinin konuşmaya dahil olması bile bu şekilde sağlanabiliyor. Bununla ilgili Skype size ne yapmak istediğini sorarak işi garantiye alıyor. iOS ve Android uygulamaları da artık hem Android 10 hem de iOS 13 için karanlık mod desteği sunuyor. Ek olarak, bir kısmı bölünmüş görünüm kullanıcı arayüzü odaklı bazı geliştirmeler de kullanıcılara sunuluyor. Örneğin, konuşma penceresi boyut ve konumları artık bu arayüzde hatırlanıyor. Görüntülü görüşmelerde ise video önizlemesini taşımak ve yeniden boyutlandırmak mümkün.

Uygulama güncellemesi ay ortasında yayınlanmış olsa da yapılan değişikliklerin daha yeni paylaşıldığını da not olarak düşelim. Yani hali hazırda bu güncellemeleri almış durumda olabilirsiniz. Henüz bu değişiklikleri görmüyorsanız da önümüzdeki günlerde güncellemeleri almanız muhtemel.

İlginizi çekebilir: WhatsApp Beta İle Gelecek Olan Yenilikler