Anasayfa Haber Xiaomi Mi 9 Serisine, Kablosuz Şarj Özellikli Pro 5G Katıldı

Xiaomi Mi 9 Serisine, Kablosuz Şarj Özellikli Pro 5G Katıldı

Xiaomi, 30W hızlı kablosuz şarj özelliğine sahip olan, Mi 9 Pro 5G cihazını duyurdu.

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, yeni cihazı Mi 9 Pro 5G’yi görücüye çıkardı. Yeni teknolojiye uygun parmak izi sistemini de içerisinde barındıran Pro 5G, diğer telefonlardan farklı olarak, kablo gerekmeden 69 dakika içinde şarj oluyor.

Snapdragon 855 Plus işlemcisi kullanılan cihazın, sıvı temelli soğutma sistemine sahip olması sebebiyle yüksek performans sergilemesi bekleniyor. Modeller ise 8 ve 12 GB olmak üzere iki opsiyona ayrılıyor. 30W’da kablosuz olarak şarj edilebilir olan telefon, kablolu şarj seçeneğini değerlendirmek isteyenlere de 40W hızlı şarj desteğini sunuyor.

mi 9 pro ile ilgili görsel sonucu

Kamera sistemi Mi 9 serisine 16 megapiksel ultra geniş açı ve 12 megapiksel telefoto lensi olan, 48 megapiksellik bir ana sensör bulundurma konusunda benzerlik taşıyor. Yanı sıra, Mi 9 Pro’da daha güçlü olan lineer motorlu,  dokunsal geri bildirim etkileri mevcut.

Türkiye’de satışa sunulacağı konusunda ise kesin bir bilgi yok. Uzmanlar ülkemizde henüz oturmayan bir 5G teknolojisi olmamasının buna engel olacağını belirtiyor. Yurtdışında ise Mi 9 Pro, 520 dolardan satışa sunuldu.

İlginizi çekebilir: Gmail’de Tüm Eski E-Postalar Nasıl Arşivlenir?