Anasayfa Haber Everything ve Metro 2033 Redux Ücretsiz Oldu

Everything ve Metro 2033 Redux Ücretsiz Oldu

Metro 2033 Redux Ücretsiz

Everything ve Metro 2033 Redux ücretsiz olarak Epic Games Store platformundaki yerini aldı.

Epic Games Store bu hafta ücretsiz oyunlar olarak Everything ve Metro 2033 Redux ile oyuncuların karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta sunulan 6 adet Batman oyunundan sonra bu hafta yine normal düzene dönülüyor.

David OReilly tarafından geliştirilen Everything bir simülasyon oyunu. Kendisinin daha önce Mountain ile dikkat çektiğini de hatırlatalım. Oyun hayvanlardan gezegenlere, galaksilerden çok daha fazlasına kadar gözünüzün gördüğü her şeye dönüşebileceğiniz destansı, ödüllü bir gerçeklik simülasyonu olarak tanımlanıyor. Everything ile dış ve iç uzay arasında yolculuk ediyor ve zorunlu hedefler, puanlar ya da tamamlamanız gereken görevler olmadan bu geniş, her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğu evrende keşfe çıkıyorsunuz.

Metro Redux 2033 ise 2010 yapımı Metro 2033’ün yenilenmiş sürümü. Nükleer savaş sonrası Moskova’da geçen FPS türü oyunun geliştiricisi ise 4A Games. Bir neslin tamamının yer altında doğup büyüdüğü ve kuşatılmış Metro İstasyonu Şehirleri’nin hayatta kalmak için çabaladığı ortamda, insanlar hem birbirleriyle hem de dışarıda bekleyen mutant canavarlarla mücadele etmek zorunda. Siz yangından önceki son günlerde doğan fakat yer altında büyüyen Artyom rolünü üstleniyorsunuz. İnsanoğlundan geriye kalanları yaklaşmakta olan korkunç bir tehdide karşı uyarmak için son çare ise Metro sisteminin kalbine gitmek.

Everything minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

İşletim Sistemi: Windows 7 Service Pack 1 veya Windows 8 (sadece 64 bit)
Ekran Kartı: GeForce 7600 GS (512 MB) veya benzeri (DirectX 11)
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6320 (2*1866) veya benzeri
Bellek: 2 GB RAM
Depolama: 2 GB boş alan

Metro 2033 Redux minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

İşletim Sistemi: Windows Vista, 7 or 8 (sadece 64 bit)
Ekran Kartı: GeForce 8800 GT 512 MB, GeForce GTS 250, vb. (DirectX 10, Shader Model 4 uyumlu ekran kartları)
İşlemci: Çift Çekirdek İşlemci (2.2+ GHz Çift Çekirdek İşlemci veya üstü)
Bellek: 2 GB RAM
Depolama: 10 GB boş alan

3 Ekim tarihine kadar ücretsiz olarak arşivinize katabileceğiniz oyunların sayfasına bu adresten erişebilirsiniz. Gelecek hafta Epic Games Store, ücretsiz olarak sadece Minit oyununu verecek.

İlginizi çekebilir: PlayStation Plus Ekim 2019 Ücretsiz Oyunları Açıklandı