Anasayfa Haber Bülten ViewSonic Yeni ELITE Serisi Oyuncu Monitörlerini Tanıttı

ViewSonic Yeni ELITE Serisi Oyuncu Monitörlerini Tanıttı

ViewSonic, ELITE oyuncu monitörleri ailesine yeni ürünler eklediğini duyurdu. ViewSonic, ELITE XG27 ve XG05 oyuncu monitör serileri, ELITE Ally monitör kontrol donanımı iki yeni yazılım ile genişletiyor.

ELITE XG270QG Oyuncu Monitörü

27 inç ELITE XG270QG, 1ms (GtG) tepki süresine sahip IPS Nano teknolojisne sahip oyuncu monitörüdür. 144Hz yenileme hızı ile gelen XG270QG hız aşırtma ile 165Hz yenileme hızına da çıkabiliyor. NVIDIA G-SYNC teknolojisi ile çığır açan monitör hızlı oyunlarda bile ve akıcı oyun deneyimi sunuyor. Yeni Nano IPS panel teknolojisi oyunlara daha derin ve canlı renklerle hayat veren yüzde 98 DCI-P3 renk kapsamına sahip olmanın yanı sıra, 2560×1440 (QHD) çözünürlüğü, oyuncuların istediği bütün özellikleri bir arada sunuyor.

ELITE XG270 Oyuncu Monitörü

27 inç ELITE XG27 240Hz bir IPS panele sahip. IPS ekranın ultra hızlı 1ms (GTG) tepki süresi ve 240Hz yenileme hızı, doğru renk üretimi ve geniş görüntüleme açıları ile birleşerek akıcı bir deneyim sunuyor. Panel, oyun sırasında büyüleyici görüntüler sağlamak için 1920×1080 (Full HD) çözünürlükte yüzde 99 sRGB renk kapsamı oranı ile birlikte geliyor. XG270, ekran yırtılması ve hatalarını minimuma indirmek için AMD Radeon FreeSync teknolojisini destekliyor.

XG05 Oyuncu Monitör Serisi

XG05 oyuncu monitör serisi iki yeni monitör ile piyasaya sunuluyor: 24 inç XG2405 ve 27 inç XG2705. Bu oyuncu monitörleri, temel oyun özellikleri ve uygun maliyet arasında bilinçli bir denge kuruyor. Her iki ekran, Full HD çözünürlüğe sahiptir. Çoklu monitör kurulumları için kenar çerçevesi olmayan, IPS ekran ve 144Hz yenileme hızı, 1ms (MPRT) tepki süresi ve AMD Radeon FreeSync teknolojileri sunuluyor.

ELITE RGB & OSD Yazılımı

ELITE oyuncu monitörleri için piyasaya sunulacak ilk uygulama olan ELITE RGB Controller ile, uyumlu monitörünüzün RGB arka aydınlatmasınaı kolayca kontrol edebiliceksiniz. Kullanıcılar, kişiselleşmiş bir RGB oyun atmosferi için 16,8 milyondan fazla seçenek içinden kendi RGB renklerini özelleştirebilir veya farklı aydınlatma modlarını seçebilirler.

Bir OSD yazılım uygulaması olan ELITE Display Controller ile hem ekran görüntü seçeneklerini hem de RGB ortam aydınlatma modlarını kontrol edebilirsiniz. Tek bir tıklamayla kullanıcılar, ekran kumandasına dokunmadan ekran modlarını kişiselleştirebilir ve ayarları değiştirebilirler.

ELITE Ally donanımı, oyuncuların oyun modları, Adaptive Sync, HDR, parlaklık, kontrast, RGB aydınlatma ve ekran üstü kumanda gibi ayarlarına hızlı erişimini sağlayan, USB bağlantılı bir dokunmatik ekran cihazıdır. Kullanıcıların oyun deneyimlerinde ince ayar yapması için ELITE ekran kumanda yazılımını açmaları hatta monitöre dokunmaları bile gerekmez. Şu an ELITE Ally donanımı sadece seçili ViewSonic ELITE oyuncu monitörleri ile uyumlu.