Anasayfa Haber Apex Legends 3. Sezon Yeni Harita İle Geliyor

Apex Legends 3. Sezon Yeni Harita İle Geliyor

Apex Legends 3. Sezon

Apex Legends 3. Sezon, World’s  Edge haritası ve Crypto karakteri ile 1 Ekim tarihinde geliyor.

Respawn Entertainment, Apex Legends 3. Sezon içerikleri için gün sayıyor. Meltdown adlı sezonun bu içeriklerinden en önemlisi ise sona saklanmış diyebiliriz. O da World’s Edge adlı yeni harita. Yani bundan böyle efsaneler Kings Canyon yerine, Talos gezegeninde kıran kırana mücadele edecek.

Adeta “buz ve ateşin dünyası” diyebileceğimiz World’s Edge haritası yeni arazi şartları ve oynanış elementleri ile dikkat çekiyor. Bunlar arasında araç düşürme, kullanılabilir gayzerler ve sandık yüklü tren gibi detaylar oyunun artık çok daha hareketli olacağının göstergesi.

Bir diğer yenilik ise Crypto adlı karakter olarak karşımıza çıkıyor. Henüz bu karakterin yetenekleri resmi olarak açıklanmadı ancak videoya baktığımızda bir robotun düşmanları sersemlettiğini ve yine bu robotun yakın dövüşte kullanılabildiğini görüyoruz.

Yeni eklenen silahsa Titanfall oyuncularının yakından tanıyacağı Charge Rifle. Bu silahın özellikle Titan indirmekte ne kadar etkili olduğunu bilenler bilir.

3. Sezon güncellemesi, battle royale oyunu için 1 Ekim tarihinde PC (Origin), Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında ücretsiz olarak indirilebilecek.

İlginizi çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare Sistem Gereksinimleri Belli Oldu