Anasayfa Mobil Call of Duty Mobile Oynadık, Değerlendirdik

Call of Duty Mobile Oynadık, Değerlendirdik

Uzun zamandır mobil cihazlar için çıkması beklenen Call of Duty Mobile, sonunda iOS ve Android kullanıcıları için indirmeye sunuldu.

Son 10 yılın en çok oynan FPS oyunlarından biri olan Call of Duty, mobil cihazlar için çıktı. CoD’un mobil oyunu, PUBG Mobile’ın da geliştiricisi olan Tencent tarafından yapıldı. Android tarafında Call of Duty Mobile Google Play Store’da yayınlanırken, iOS tarafında ise App Store üzerinden sunuldu.

Grafiksel açıdan çok iyi görünen CoD Mobile, oyunculara Battle Royale’in yanı sıra, ana oyunlarda gördüğümüz birçok sistemi getiriyor. NukeTown gibi ikon haritalar yapımda yer alırken, farklı modlar ve turnuvalar da bulunuyor.  Oyunda şimdiden 5 farklı harita ve 6 farklı oyun modunda yapay zeka veya, diğer oyunculara karşı oynayabiliyorsunuz.

Oyun modları arasında klasik Team Deathmatch, Frontline, Search and Destroy, Hardpoint, Domination, Free for All bulunuyor. Bilgisayar üzerinden emülatör ile klavye ve mouse desteğine de kavuşuyorsunuz. GameLoop oyun platformu üzerinden Call of Duty Mobile oynayacak oyuncular en yüksek grafik ve görsel kaliteyle oyunun keyfini çıkarabiliyor. Platformun 2K’ya kadar çözünürlük desteği de Call of Duty Mobile için geçerli. Oyuncular oyunu böylece, PC’nin getirdiği avantajlar ve görsel kalitesiyle oynayabiliyor.

Call of Duty Mobile iOS indir

Call of Duty Mobile Android indir