Anasayfa Haber Bülten ProArt PA90 Mini PC Modeli Tasarım Ödülü Aldı

ProArt PA90 Mini PC Modeli Tasarım Ödülü Aldı

ASUS’un yeni ProArt PA90 Mini PC modeli Good Design ödülünü kazandı.

Japonya Tasarım ve Tanıtım Enstitüsü (JDP) tarafından düzenlenen Good Design ödülleri 63 yıldır veriliyor. Bu ödüller, Uluslararası Tasarım Birliği tarafından tanınan dört büyük tasarım ödülleri arasında yer alıyor. JDP bu yıl dünyanın her yanından gelen 4772 adayı inceledi. Adaylar ve kurum hakkında daha fazla bilgiye bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İş istasyonu sınıfında bir PC olan ASUS ProArt Station PA90, profesyonel içerik üretimi için ideal. 9. Nesil Intel Core işlemciler, NVIDIA Quadro ekran kartları kullanılan model, büyük dosyaların hızlı aktarımı veya artırılmış depolama kapasitesi için Intel Optane teknolojisine de destek veriyor. Sahip olduğu Thunderbolt 3 bağlantısıyla da yüksek aktarım hızları ve birden fazla cihaza veya ekrana bağlanma imkanı sunuyor.

Sessiz ve verimli sıvı soğutma çözümü ise kararlı performans sağlarken fan gürültüsünü de ortadan kaldırıyor. Fotoğraf ve video düzenleme ile mimarlık, mühendislik ve üretim işlerindeki bilgisayar destekli tasarım (CAD) için üretilen bu kartlar medya ve eğlence için de yüksek performans sunuyor.