Anasayfa Haber Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Uygulamaları – 8 Ekim 2019

Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Uygulamaları – 8 Ekim 2019

KRAKOW, POLAND - 2018/11/27: Google Play Store app is seen on an android mobile phone. (Photo by Omar Marques/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamaları listesi ile karşınızdayız. Bakalım Google Play Store mağazası, bizlere bu hafta neler sunuyor?

Herkes ücretsiz uygulamaları sever. Haliyle, mağazada yer alan bazı uygulamalar da kullanıcıları için ücretsiz hale gelebiliyor. Ücret ödemeden indirebileceğiniz bu uygulamalar için zaman sınırı mevcut olup, o süreyi aşmanız durumunda ücretli olarak karşınıza çıkacak. Kısacası, uygulamalar sınırlı bir zaman dilimi halinde ücretsiz hale geliyor.

Kısa Süreliğine Ücretsiz Android Uygulamaları

Ücretsiz hale gelen bu birbirinden farklı uygulama ve oyunları, gelin hep beraber yakından göz atalım.

Büyülü Dünyalar

Adından da anlaşılacağı üzere büyülü  dünyalar, oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyun Türkçe olup, bulmaca seven kullanıcılar için ön plana çıkıyor.
kısa süreliğine ücretsiz android uygulamaları

Shuriken Jump

Bir başka oyunumuz ise, toplu taşımalarda zaman geçirmek için de rahatlıkla oynayabileceğiniz Shuriken Jump. Oyun, meyve kesme oyunundan da hatırladığımız Fruit Ninja’nın farklı ve gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

kısa süreliğine ücretsiz android uygulamaları
Shuriken Jump uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.

Precise

Precise uygulaması, ikon paketi olarak karşımıza çıkıyor. Telefon arayüzünden sıkılan kullanıcılar için 2700 üzeri ikon mevcut.

kısa süreliğine ücretsiz android uygulamaları
Precise uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.

Zenge

Son uygulamamız ise, yine bir başka oyun. Zenge, yine bulmaca sevenler için ön plana çıkan, ayrıca aşırı da  zeka gerektiren bir oyun olduğunu söyleyelim.

kısa süreliğine ücretsiz android uygulamaları

Zenge uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız.

İlginizi çekebilir: Laptop Tavsiyeleri – Ekim 2019