Anasayfa Haber Chrome ve Firefox İçin Ücretsiz Malwarebytes Browser Guard Çıktı

Chrome ve Firefox İçin Ücretsiz Malwarebytes Browser Guard Çıktı

Malwarebytes Browser Guard

Malwarebytes Browser Guard ücretsiz olarak sizi internetin tehlikelerinden korumayı vaat ediyor.

Malwarebytes tarafından Chrome ve Firefox için Browser Guard adı ile yeni bir uzantı yayınlandı. Ücretsiz eklenti internet üzerinden gelebilecek her türlü tehlike ve dolandırıcılığa karşı kullanıcıların güvenliğini sağlamayı amaçlıyor. Malwarebytes Browser Guard şüpheli gördüğü içeriklerin yanı sıra, reklamlar için de engelleme yeteneğine sahip.

Yeni sahte teknoloji destek dolandırıcılıklarını tespit edip engelleme yeteneğine sahip dünyanın ilk internet tarayıcı uzantısı olduğuna dikkat çekilen Browser Guard açılır pencerelerle birlikte tarayıcı ele geçirme ve tarayıcı kilitleme saldırılarını da önleyebiliyor. Bu uzantı sayesinde kullanıcıların 4 kat daha hızlı gezinme deneyimi yaşayabileceğinin de altı çizilyor.

Bugüne kadar 180 binden fazla kez indirilen uygulama, kullanıcıların verdiği oylarla 5 üzerinden 4.1 almayı başarmış. Bu uzantıyı Chrome için buradan, Firefox için buradan indirip kullanabilirsiniz.

Elbette ücretsiz olarak yayınlanan anti virüs yazılmalarının ne derecede etkiliği olduğu halen tartışılıyor. Bu yüzden yazılımın başarılı olup, olmayacağını zaman gösterecek.

İlginizi çekebilir: Şirketler Siber Güvenliği Yeterince Ciddiye Alıyor mu?