Anasayfa Haber Bülten Kredi Kartı Boyutundaki Telefon Türkiye’de Satışa Çıktı

Kredi Kartı Boyutundaki Telefon Türkiye’de Satışa Çıktı

TCL, yeni akıllı telefonu Palm’ı piyasaya sundu. Kredi kartı kadar küçük boyutta olan Palm, kullandığınız teknoloji üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanı hedefliyor.

Cihaz, belli bir amacı olmadan cep telefonunuzla oyalanırken harcadığınız zamanı en aza indirgemek üzere tasarlanmış. Telefonun ekranı ise sadece 3.3 inç boyutunda. Üstelik hangi aktiviteyle meşgul olursanız olun, cihazınızı rahatlıkla yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Android işletim sistemine sahip Palm, Google Play Store ve Google Assistant desteğine de sahip.

Palm, kullanıcıların teknolojik cihazlarına gereğinden fazla zaman ayırarak kaybettikleri vakti yaşamlarına geri kazandırıyor. Life Mode gibi özellikler sunan cihaz, kullanıcıların hangi uygulamaların dikkatlerini çektiğine karar vermelerine yardımcı oluyor. Böylece kullanıcıların dikkatleri, cihazlarına sürekli gelen bildirimler nedeniyle dağılmıyor. Ayrıca Quick Actions kısayol özelliği, birkaç tıkla sizin için en önemli olan özelliğe daha hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor.

Life Mode özelliği etkinleştirildiği zaman; eğer bir arama ya da müzik yayını yapmıyor veya GPS kullanmıyorsanız, ekran her kapandığında Palm’ın bağlantı özellikleri de devre dışı kalıyor. Ekran yeniden açıldığında ise Palm’ınız tekrar bağlantıya geçiyor.

Palm’ın Öne Çıkan Teknik Özellikleri

  • Kamera: 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera
  • IP68 özelliği: Palm IP68 seviyesinde su ve toza dayanıklı bir telefon
  • Ekran: 3.3 inçlik 720p HD ekran
  • İşlemci: Qualcomm 435 Snapdragon
  • Bellek: 3 GB RAM
  • Ağırlık: 70 gram