Anasayfa Haber Instagram Threads Uygulaması Hangi Özellikleri Sunuyor?

Instagram Threads Uygulaması Hangi Özellikleri Sunuyor?

instagram threads

Günümüzün en popüler sosyal medya araçlarından biri olan Instagram, Threads uygulamasını duyurdu.

Geçtiğimiz yıllarda Snapchat uygulamasının popüler olmasından sonra, diğer sosyal medya uygulamalarının da benzeri tarzda özellikler getirerek kullanıcılarına sunmaya başladığı biliniyor. Haliyle Snapchat’in en büyük rakiplerinden biri olan Instagram, Hikayeler özelliğini geçtiğimiz dönemde kullanıcılara sunmuştu. Bu rekabetin sonucu olarak  şirket şimdi de Threads uygulamasını duyurdu.

Instagram Threads Bizlere Neler Sunacak?

Öncelikle Instagram Threads uygulaması, Snapchat’e rakip olacağı söyleniyor. Bu fikrin oluşmasında en büyük etken, iki uygulamanın da birbirine yakın özellikler sunması.

Bu bağlamda uygulama üzerinden mesajlaşma, belli bir süre sonra silinen fotoğraf veya video gönderme gibi özellikler sunacak. Tabii, bunları yapmak için yakın arkadaş listenizin dolu olması gerek. Bu listeyi de Facebook veya Instagram üzerinden oluşturabileceksiniz.

instagram threads

Ek olarak, şirketin diğer uygulamalarında olduğu gibi bunda da Durum özelliği olacak. Hatta çalışma, yemek yeme, oyun vb. gibi neler yaptığınızı gösteren önceden hazırlanmış durum statüleri de olacak. Böylelikle arkadaşlarınız, sizin o an neler yaptığınızı hızlı bir şekilde görecek.

instagram threads

Bu özelliği otomatik bir şekilde de kullanmanız için ayrı bir ibare olacak. Aktif ettiğiniz zaman, uygulama sizin yerinize o an ne yaptığınızı gösteren ve önceden hazırlanmış ya da sizin tarafınızdan oluşturulmuş durumu aktif edebilecek.

Uygulamayı Google Play Store üzerinden indir.

Uygulamayı App Store üzerinden indir.

İlginizi çekebilir: YouTube Geçmişi Otomatik Olarak Nasıl Silinir?