Anasayfa Haber Bülten Lenovo Game On’da Ünlüler ve Sporcular PUBG Oynadı

Lenovo Game On’da Ünlüler ve Sporcular PUBG Oynadı

Lenovo Game On‘da ünlülerin katıldığı PUBG Kadın turnuvasında kıyasıya rekabet ve mücadele dikkat çekti.

Lenovo kadının teknoloji ve oyun dünyasındaki yerini, ilgi gören oyunlarından biri olan PUBG ile ünlülerin yarıştığı bir turnuvayla göstermeyi tercih etti. Burcu Esmersoy, Gonca Vuslateri, Nilperi Şahinkaya, Elif Boyner, Damla Sönmez, Çiğdem Batur, Rahşan Gülşan, Dila Tarkan gibi ünlü isimlerin ve kadın sporcuların yarıştığı PUBG Kadın turnuvasında kıyasıya rekabet yaşandı.

Lenovo, 10 Ekim Perşembe günü, Beşiktaş JK iş birliğiyle hayata geçirdiği doyun alanı Lenovo Game On’da ünlülerin yarıştığı bir PUBG Kadın turnuvası düzenledi. Turnuvada Burcu Esmersoy, Gonca Vuslateri, Nilperi Şahinkaya, Elif Boyner, Damla Sönmez, Çiğdem Batur, Rahşan Gülşan, Dila Tarkan gibi ünlü isimler ve kadın sporcular rekabet etti.

Kıyasıya rekabetle geçen PUBG bilgisayar oyunu turnuvasında ünlüler kadın sporcularla yarışırken, oyunun her dakikasında kıyasıya rekabet yaşandı. Turnuva, kadının her yerde teknolojinin de tam içinde olduğunu gösterdi. Ünlüler kadının strateji kurma becerisini PUBG rekabetinde bir kere daha gösterdi.