Anasayfa Haber Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite mı Geliyor?

Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite mı Geliyor?

Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite

Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite daha bütçe dostu seçenekler olarak piyasadaki yerini alabilir.

Samsung bu yıl amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 ile karşımıza çıktı. Hatta bu modellerden birisi 3 diğeri ise 2 farklı seçenek ile geldi. Galaxy S10e ve Galaxy Note 10 nispeten daha daha uygun fiyatlı seçenekler olarak sunulsa da şirketin şimdi de her iki amiral gemisinin hafifletilmiş halleri olan Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite için hazırlık yaptığı söyleniyor. Cihazların bir zamanlar çıkan Mini serisini hatırlattığını söylemek gerek.

Şu an için cihazların teknik özellikleri, fiyatları veya çıkış tarihleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bu anlamda Samsung’un cihazları nasıl konumlandıracağı merak konusu. Öte yandan, Note 10 Lite sayesinde S Pen aksesuarının düşük fiyat noktasında da daha erişilebilir hale gelmesinin olumlu olacağı düşünülüyor. Ne de olsa küçük daha küçük olan Note 10 için neredeyse 1.000 dolar fiyatın çok da uygun olduğunu söylemek pek de mümkün değil.

S10 tarafı içinise amiral gemisi özellikler sunan üst orta segmentteki A serisi bulunuyor. Örneğin, A90 5G ile Snapdragon 855 çipset, 6/8 GB RAM, 128 GB dahili depolama, 25 W hızlı şarj destekli 4.500 mAh batarya ve farklı kamera dizilimleri sunuluyor. Tabii ki bu cihazların kameraları şirketin amiral gemileri ile sundukları kadar güçlü değil ancak A90 5G, S10e karşısında daha başarılı.

Şimdilik sadece söylenti aşamasında olan cihazlar hakkında daha somut bilgiler bakalım ne zaman ortaya çıkacak?

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Note 10 İncelemesi