Anasayfa Haber Google Stadia, 19 Kasım’da Oyun Severler ile Buluşuyor

Google Stadia, 19 Kasım’da Oyun Severler ile Buluşuyor

Bulut oyun tabanlı bir oyun servisi olan Google Stadia, 19 Kasım’da meraklısı ile buluşuyor.

Google oyun severlerin heyecanla beklediği Stadia sonunda net bir çıkış tarihi duyurdu. Made by Google etkinliğinde konuşan, Google Donanım Şefi Rick Osterloh yeni platform hakkında önemli bilgiler paylaştı. Osterloh, kullanıcıların oyunlarını televizyonlarında, dizüstü bilgisayarlarında ve Pixel telefonlarında oynayabileceğini aktardı.

google stadia

Google Stadia oyun servisinde Stadia Pro ve Stadia Founder Edition olmak üzere iki farklı seçenek yer alıyor. Üyelik oluşturmak isteyenler için Stadia Pro için aylık 9,99 fiyat biçiliyor . Stadia Pro, bir de her ay ücretsiz oyun ve 4K çözünürlük / 60 fps desteği veriyor.

Stadia Founder Edition ise ilk üç ay boyunca Stadia Pro ve Chromecast Ultra servisine ücretsiz erişim olanağı sağlıyor. Aynı zamanda Stadia Founder Edition, 5.1 surround ses ile 4K / 60 fps HDR desteği sunuyor.

19 Kasım’da piyasaya sunulması ile birlikte Stadia aboneleri, Red Dead Redemption 2, Grand Theft Auto III, Wolfenstein: Youngblood, Borderlands 3 gibi birçok oyunu oynayabilecekler!

İlginizi çekebilir: Klasik Oyunlar Ray Tracing İle Geri Dönecek