Anasayfa Haber Riot Games’in Yeni Oyunu Legends of Runeterra Duyuruldu

Riot Games’in Yeni Oyunu Legends of Runeterra Duyuruldu

eSpor alanında 10 yıldır Leauge of Legends ile boy gösteren Riot Games, dijital kart oyunu Legends of Runeterra’yı duyurdu.

Riot Games’in LoL evreninde geçen yeni oyunu bilgisayar ve mobil üzerinden oynanabilecek. Önümüzdeki aylarda beta sürecine girecek olan Legends of Runeterra, 2020’de tam sürüme geçiş yapacak. Tam sürümle beraber mobil versiyonda indirmeye sunulacak.

Legends of Runeterra da tıpkı League of Legens gibi F2P (Oynaması Ücretsiz) bir oyun. Aynı zamanda Hearthstone’nun Warcraft evreninde geçtiği gibi, bu oyun da League of Legends evreninde geçiyor. Eğer bir LoL oyuncusuysanız Legends of Runeterra’nın mekaniklerine çok daha rahat alışabileceğiniz söyleniyor.

Draven, Garen, Fiora, ve Teemo gibi şampiyonları yönetebileceğiniz bu oyunda, bu şampiyonlara seviye atlatabilecek ve çok daha güçlü saldırılar yapmalarını sağlayabileceksiniz. Mekanik olarak rakiplerinden oldukça farklı olan Legends of Runeterra’da strateji ögeleri ağır basıyor. Tur boyunca hem saldıran hem de savunan taraf hamlelerini yapıyor ve bunun sonucunda tur galibi belirleniyor.