Anasayfa Haber Disney Plus İçin Gelecek Tüm İçerikler Gösterildi

Disney Plus İçin Gelecek Tüm İçerikler Gösterildi

Disney’in yeni içerik platformu Disney Plus, gelecek ay kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Yeni platformu için 3 saatlik tanıtım videosu gösteren Disney, hedef kitlesine geniş bir içerik listesi sunacağını duyurdu.

Disney 2017 yılında Netflix ve Hulu gibi, Disney Plus adını verdiği kendi akış hizmetini duyurmuştu. Şimdi ise Disney Plus, Kasım ayı itibariyle ABD, Kanada ve Hollanda’da hizmete sunulacak. Çıkış tarihinin yaklaşmasıyla beraber yayınlanan tanıtım videosu da merak uyandıran cinsten oldu.

Disney, üç saati aşkın süreye sığdırdığı içerik kataloğunu internet üzerinden sundu. Videoda Disney+’ın içerikleri listelenip kullanıcıya tanıtıldı. Bu yapımlar arasında yeni dizi ve filmlerin yanı sıra, sevilen eski yapımlar da yer aldı.

Aynı anda farklı cihazlardan izleyebileceksiniz

ABD’deki aylık abonelik ücreti 6,99 dolar ve 1 yıl için 69,99 dolar olarak belirlendi. Kullanıcıların üyeliklerine binlerce Disney yapımı film ve dizinin yanı sıra farklı özellikler de eklenmiş. Bu özelliklerden en önemli olanı, aynı anda dört farklı cihazdan  içerikleri izleyebilme olanağı. Öte yandan, platformda yedi farklı kullanıcı profili oluşturabiliyorsunuz.

Yeni çevrimiçi içerik platformu için Disney’in resmi Twitter hesabından, “Bir yılda, kütüphanemizden 7.500’den fazla bölüm ve 500 filmi yeniden keşfedebileceksiniz” açıklaması yapıldı.

İlginizi çekebilir: Steam Cadılar Bayramı, Sonbahar ve Kış İndirimleri Sızdı