Anasayfa Haber Battlefield 5 War In The Pacific Güncellemesi Geliyor

Battlefield 5 War In The Pacific Güncellemesi Geliyor

Battlefield V War In The Pacific

Ücretsiz sunulacak Battlefield 5 War in the Pacific güncellemesi oyuna yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

EA, Battlefield 5 için beşinci ücretsiz güncellemesini sunmaya hazırlanıyor. Battlefield 5 War in the Pacific güncellemesi ile 2. Dünya Savaşı sırasında Amerikan ve Japon güçlerinin savaşı oyunculara sunulacak. Güncellemenin 31 Ekim tarihinde sunulması bekleniyor.

Başta da belirttiğimiz gibi ABD Silahlı Kuvvetleri ve Japon İmparatorluk Ordusu birliklerinin yanı sıra oyuna iki yeni harita daha eklenecek. Bu haritaları ise Battlefield 1942 oynamış olanlar aslında yakından tanıyor: Iwo Jima ve Wake Island.

Yeni haritalardan sadece Iwo Jima’nın 31 Ekim’de sunulacağını da belirtelim. Haritada açık plajlar ve Suribachi Dağı’nın tünelleri gibi yakın menzilli ortamların olacağı belirtiliyor. Wake Island haritasının ise Aralık ayında eklenmesi planlanıyor. Haritalarda hava koşullarının da etkili olacağı ve fırtınalı bir ortamda mücadele edileceği paylaşılıyor.

Tabii ki güncelleme ile oyuna yepyeni silahlar da ekleniyor. Bunlar ise; Type 100 SMG, M1 Garand, M1919A6 ve Type 99 Arisaka olacak. Oyunda ilerledikçe daha fazla silahla da karşılaşılacak. Hatta katana ve alev silahları bile kullanabileceksiniz. Araç tarafında ise M4 Sherman ve Type 97 tanklar ile Japanese Zero Fighter ve F4U Corsair uçaklar yeni içerikler arasında yer alıyor. Amfibi araçları, cipleri ve botları da atlamayalım.

İlginizi çekebilir: DOOM 64, 2020 Yılında Geri Dönüyor