Anasayfa Haber Command and Conquer Remastered Hakkında Yeni Bilgiler

Command and Conquer Remastered Hakkında Yeni Bilgiler

Command and Conquer Remastered bilgiler

Command and Conquer Remastered detayları ile şaşırtıyor.

EA, hayranları tarafından merakla beklenilen Command and Conquer Remastered için yepyeni bilgiler açıkladı. Orijinal Command and Conquer oyununun yeniden yapımının 2 mi yoksa 3 boyutlu mu olacağı da netlik kazandı. Buna göre oyun klasik 2 boyutlu görsel stili ile geri dönecek. Böylece oyunun orijinaller gibi özgün kalması sağlanmak istenmiş. Yine orijinal gerçek zamanlı strateji (RTS) hissi için C&C Tiberian Dawn ve C&C Red Alert kaynak kodu yeniden geçirilerek çekirdek oynanış, hissiyat ve görünüm ile tamamen eşleşme sağlanmış.

Her bir oynanış detayının da tekrar modellenip animasyonlandığına ve konseptlendiğine dikkat çekiliyor. Bu kısım ise Lemon Sky sanat ekibince gerçekleştirilmiş. Örneğin; oyundaki tanklar kare kare orijinal görseller baz alınarak 2 boyutlu olarak render işleminden geçirilip ve dışarı aktarılmış. Böylece sadece Grenadier birimi 600’den fazla kare ile tamamlanmış.

Diğer geliştirme stüdyosu Petroglyph ise kampanya görevleri için Legacy/Remastered grafiklerin gerçek zamanlı geçişini gerçekleştiriyor. Bunun da kampanya görevi oynarken 320 x 200 olan orijinalin yeni oyunda 3840 x 2160’a akıcı geçişi anlamına geliyor. Oyunda kamerayı yaklaştırma işlevi ile yüksek çözünürlüklü detayların görülebileceği de bilgiler arasında.

Oyun için yayınlanan videolara da mutlaka bir göz atmanızı öneriyoruz.

İlginizi çekebilir: The Outer Worlds Çıktı