Anasayfa Haber PlayStation Plus Kasım 2019 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Kasım 2019 Ücretsiz Oyunları Açıklandı

PlayStation Plus Kasım 2019

PlayStation Plus Kasım 2019 ücretsiz oyunları Nioh ve Outlast 2 olarak duyuruldu.

PlayStation, Kasım ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları için beklenen duyuruyu yaptı. PlayStation her ay olduğu gibi PS Plus abonelerini yine ücretsiz oyunlar ile buluşturuyor. Bu ay ücretsiz dağıtılacak olan PlayStation Plus Kasım 2019 oyunları ise Nioh ve Outlast 2 olarak karşımıza çıkıyor.

Nioh tam da Nioh 2 beta testi ile birlikte geliyor. Bu anlamda yeni oyun öncesinde Samuray William’ın Sengoku dönemi maceralarını deneyimlemek için bir şansınız olacak. Düşmanlarının üzerine hayalet köpekbalıkları gönderebilen bir samuray yönettiğiniz oyun, 2017 yılında Team Ninja tarafından sunulmuş bir aksiyon rol yapma (RPG) oyunu.

Outlast 2 ise korkuyu iliklerinize kadar hissettirebilir. Oyunda, karakterin kaçırılan karısını yoldan çıkmış bir tarikatın pençesinden ve kasabanın çılgın sakinlerinden kurtarmak için Temple Gate kırsalına gidiyorsunuz.

5 Kasım itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 3 Aralık tarihine kadar süreniz olacak. 5 Kasım tarihine kadar Ekim ayı oyunları olan Last of Us Remastered ve MLB The Show 19’un hala indirilebilir durumda olacağını da not olarak düşelim.

İlginizi çekebilir: PlayStation Now Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey