Anasayfa Haber Overwatch 2, BlizzCon’da Muhteşem Bir Sinematik ile Duyuruldu

Overwatch 2, BlizzCon’da Muhteşem Bir Sinematik ile Duyuruldu

Blizzard sonunda BlizzCon açılış törenleri sırasında bugün resmi duyuruyu yaptı: Overwatch 2 yolda.

Overwatch oyun direktörü Jeff Kaplan, kalabalığa yeni oyunun BlizzCon’da oynanabileceğini söyledi. Duyurunun hemen ardından da gösteride kurulan Overwatch PC’lerinin logoları, Overwatch 2 logosuna çevrildi -hoş bir dokunuş.

Yeni oyun hala Push denilen yeni bir “çekirdek” rekabetçi modu ile, 6v6 PvP modu koruyor. Rahat ve Rekabetçi modlar da mevcut olacak ve ayrıca Overwatch Liginde oynanacak.

Ancak sahnede “tam bir hikaye deneyimi” de dahil olmak üzere “bir ton PvE içeriği” yer alacak denildi. Kahraman görevleri, Kaplan’ın söylediğine göre Diablo’daki kahraman görevlerine benzeyecek ve “yüksek oranda tekrar oynamak istenilecek co-op” moda odaklanacak.

Kaplan ayrıca Overwatch 2’nin birden fazla yeni kahramana sahip olacağını ve oyundaki tüm kahramanların büyük görsel iyileştirmeler alacağını söyledi. Bu yüzden yakında yeni eğlenceli kostümler görebiliriz. Önemli olarak, Overwatch ve Overwatch 2’nin “paylaşılan çok oyunculu ortamına” sahip olması, yani Overwatch oyuncularının oyunda yeni olan tüm haritalara ve modlara erişebileceği ve tüm Overwatch kozmetiklerinin Overwatch 2’ye taşınacağı: “Hiçbir şey geride kalmayacak, kimse geride kalmayacak “dedi Kaplan.

Yeni Overwatch’la ilgili daha fazla ayrıntı geldikçe sizlerle paylaşacağız. Ayrıca yarın yeni detayların paylaşılacağı söylendi.