Anasayfa Video Xiaomi Cevahir AVM Mağazası Açılışına Katıldık!

Xiaomi Cevahir AVM Mağazası Açılışına Katıldık!

9 Kasım’da Mecidiyeköy’deki Cevahir Alışveriş Merkezi’ndeki Xiaomi Mi Store açılışına katıldık. Bu açılışa özel olarak Technopat izleyicileriyle de bir araya geldik.

İstanbul’daki 6. Mi Store geçtiğimiz Cumartesi günü Cevahir AVM’de açıldı. Yeni ürünlerin sergilendiği Mi Store  açılışı yine Mi Fan’lar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Açılışa özel olarak birçok indirim yapılırken, aynı zamanda Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Mi Mix Alpha modeli Türkiye’de ilk kez Cevahir AVM Mi Store’da sergilendi.

Xiaomi ülkemizde genellikle akıllı telefonları ve bileklikleriyle popüler olsa da, aslında şirketin Nesnelerin İnterneti alanında ve ev ekosisteminde toplamda 2.000’den fazla ürünü bulunuyor. Bu ürünlerden bazıları da Mi Store’da sergileniyor. Akıllı tartıdan, powerbank’e, elektrikli scooter’dan, modemlere kadar birçok elektronik ürünü Mi Store’da bulabiliyorsunuz.

Açılış gününe özel olarak biz de Mi Store’da takipçilerimiz ile bir araya geldik. Hem Xiaomi’nin yeni cihazlarını gördük, hem de genel teknoloji gündemi hakkında bol bol sohbet ettik, hatıra fotoğrafları çektirdik. Bu anılarımızı da hazırladığımız videoda bir araya getirdik. İyi seyirler.