Anasayfa Haber Galaxy Note 10 Özellikleri Galaxy S10 İçin Geldi

Galaxy Note 10 Özellikleri Galaxy S10 İçin Geldi

Note 10 Özellikleri S10

Galaxy Note 10 ile sunulan bazı özellikleri artık Galaxy S10 kullanıcıları da kullanabilecek.

Samsung tarafından Galaxy Note 10 modelindeki daha fazla özelliğin Galaxy S10 serisine getirileceği açıklandı. Şirketin daha önce yayınladığı büyük bir yazılım güncellemesi ile de Live Focus Video, video düzenleyici, ön kamera için gece modu ve Link to Windows entegrasyonu gibi bazı Note 10 özellikleri S10 sahiplerinin kullanımına sunmuştu.

Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ ve Galaxy S10+ 5G için en yeni yazılım güncellemesi ise daha akıllı Galeri uygulaması, Auto Hotspot, geliştirilmiş arama işlevi ve daha fazlasını getiriyor. Güncellenen Galeri uygulaması ile anahtar kelimeler ile fotoğrafları bulmak mümkün hale geliyor. Örneğin; sadece “kedi” yazarak fotoğraflarınız içerisindeki tüm kedi içeren fotoğrafların listelemesini sağlayabileceksiniz. Yeni Medya ve Cihazlar paneli ise çevrenizdeki diğer multimedya aygıtlarını kontrol etmenizi kolaylaştırıyor. Ayrıca, güçlenen cihazlar araması yayın uygulamalarından daha fazla içerik önerisinde bulunuyor. Böylece size uygun müzik, film veya TV programları izlemek veya dinlemek kolaylaşıyor.

Auto Hotspot (Otomatik Kişisel Erişim Noktası) ise gerektiğinde otomatik olarak bir kişisel erişim noktası bağlantısı oluşturuyor. Özellik bu bağlantıyı Galaxy S10’unuzla aynı Samsung hesabını paylaşan veya aile hesabınızın bir parçası olan diğer Samsung cihazlarıyla otomatik olarak oluşturuyor. AR Doodle işlevi ise video kaydederken birinin doodle yapmasına izin veriyor. S10 kullanıcıları ise bu özelliği S Pen olmadan kullanabilecekler.

Samsung DeX özelliği de geliştirilmiş durumda. Kullanıcılar, Dex içerisindeki Galeri uygulamasında yer alan güncellenmiş video düzenleyici ile telefonlarıyla çektikleri videoları kırpabilecek, düzenleyebilecek ve kişiselleştirebilecek.

Samsung güncellemenin dağıtımının bulunduğunuz bölge ve operatörünüze göre değişkenlik gösterebileceğinin altını çiziyor. Seçili Galaxy S10 modelleri ise bu özellikleri Ekim güvenlik güncellemesi ile çoktan aldı.

İlginizi çekebilir: Samsung Galaxy Note 10 İncelemesi