Anasayfa Haber Bülten TP-Link Deco E3 Satışa Sunuldu

TP-Link Deco E3 Satışa Sunuldu

TP-Link evlerde WiFi ölü bölge sorununa çözüm sağlamayı amaçlayan Mesh teknolojili Deco ailesini gelişletmeye devam ediyor.

Mesh teknolojisi sayesinde tek bir ağ adı ile evin her yerinde WiFi ağı elde edilebiliyor. TP-Link’in satışa sunacağı yeni Mesh teknolojili model olan Deco E3 ikili paket, bir yönlendirici ve bir genişleticiden oluşuyor.

Çok sayıda cihazın WiFi’a bağlı olduğu evler ve güvenli WiFi bağlantısı isteyenler için Deco E3 iyi bir çözüm olabilir. Bir yö nlendirici (Deco E4R) ve bir genişletici (Deco M3W)’den oluşan Deco E3 ikili paket, WiFi ölü bölge sorununa kesin çözüm sağlamak için geliştirilmiş. Yaklaşık 223 metrekareye kadar bir alana WiFi sinyallerini ulaştıran bu sistem, standart bir ev için yeterli bir çözüm olabilir. Gerektiğinde ya da istendiğinde ek bir Deco birimi ile ağ daha da genişletilebiliyor. Deco modelleri birbirleriyle uyumu olduğundan farklı Deco birimi de ağa eklenebiliyor.

Mesh ağ teknolojisinin en önemli avantajı, tek bir ağ adı ile evin içinde dolaşılabilmesi. Evde kaç adet Deco birimi olursa olsun ve evde gezinirken farklı birimlerden WiFi’a çıkılırsa çıkılsın ağ adı değişmiyor ve kesinti yaşanmıyor. Deco E3 ikili paket, WiFi sinyal sorununu ortadan kaldırırken aynı zamanda güvenli bir WiFi ağı da oluşturuyor. 11AC teknolojisine sahip olan üründe, çift kanal desteği de bulunuyor.

Türkiye’de satışa sunulan paketin tavsiye edilen satış fiyatı 529 TL olarak açıklandı.