Anasayfa Haber Bioshock ve Mafia İçin Devam Oyunları Yolda

Bioshock ve Mafia İçin Devam Oyunları Yolda

Bioshock serisinin de haklarına sahip olan Take Two, elinde bulunan markalar için devam oyunlarının yolda olduğunu açıkladı.

Take Two’nun 2019 ikinci çeyrek raporunda bulunan açıklamalar birçok hayranı sevindirdi. Şirketin elinde bulunan markalar ve yepyeni oyunlar için geliştirici aramaya başlaması, Bioshock 3 için yeşil ışık yakıldığının en büyük göstergesi.  Elbette bahsedilen devam oyunu GTA 6 da olabilir, ama Kotaku’nun daha önce paylaştığı söylenti Take Two’nun Bioshock için harekete geçtiğini doğruluyor. Kotaku paylaştığı haberinde Take Two’nun yeni Bioshock için baş tasarımcı aradığını yazmıştı.

En son 2014’te yayımlanan Bioshock Infinite: Burial at Sea eklentileriyle hikayesini finale ulaştıran Bioshock, uzunca bir süredir ortalarda yok. Ken Levine ve ekibinin dağıtılmasının ardından yeni gelecek oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını kestirmek çok güç.

Yine ihtimaller üzerinden konuşursak, finans raporunda bahsedilen oyunlardan biri Mafia 4 olabilir. Yıllar süren bekleyişin ardından 2 yıl önce piyasaya sürülen Mafia 3, düşük inceleme puanları ve hayran eleştirileri nedeniyle beklenilen etkiyi yaratamamıştı.

Take Two’nun yeni devam oyunları hakkında ne net bilgiye, önümüzdeki yıl PlayStation ve Microsoft duyurularında ulaşacağız.