Anasayfa Haber Huawei P30 Serisi EMUI 10 Güncellemesi Alıyor

Huawei P30 Serisi EMUI 10 Güncellemesi Alıyor

Huawei P30 EMUI 10 Güncellemesi

Huawei P30 ve Huawei P30 Pro için EMUI 10 güncellemesi sunulmaya başladı.

Huawei P30 ve Huawei P30 Pro akıllı telefonlar için Android 10 tabanlı EMUI 10 güncellemesi dağıtılmaya başlandı. İlk olarak Çinli kullanıcılara ulaşan güncellemenin çok yakında tüm dünyada çıkışını yapması bekleniyor. Şirketin daha önce de güncellemenin Kasım ortasından itibaren sunulabileceğini paylaştığını da hatırlatalım.

Huawei P30 ve Huawei P30 Pro için EMUI 10 Yenilikleri Neler?

Tam olarak EMUI 10.0.0.166 olarak sürüm numarasına sahip olan güncelleme ile kullanıcılara yeni kullanıcı arayüzü ile birlikte daha yüksek performans ve fazlası sunuluyor. Yeni arayüzde karanlık mod ve güncellenmiş magazin kilit ekranı  ile birlikte renkli sürekli açık ekran desteği sağlanıyor. Yeni arayüz bileşenleri ile Android Auto yerine geçen HiCar da yenilikler arasında. Uygulamanın 30’dan fazla otomobil üreticisi tarafından desteklendiğini ve 120’den fazla model ile çalışabildiğini belirtelim.

EMUI 10 çoklu ekranla çalışma ile bağlantılı yeni işlevler de sunuyor. Huawei P30 serisi diğer cihazlarla kesintisiz iletişim sağlayabiliyor. Buna drone, TV, akıllı saat ve daha fazlası da dahil. Şirket hızlı ve kararlı performansın da altını çiziyor.

İlginizi çekebilir: Huawei P30 Pro İncelemesi