Anasayfa Haber Bülten Corsair iCUE QL RGB Fanları Satışa Sundu

Corsair iCUE QL RGB Fanları Satışa Sundu

Corsair, 120 mm ve 140 mm’lik yeni iCUE QL RGB fan serisini piyasaya sürüyor. Çoklu fan kiti desteği de sunan bu ürün ailesi Corsair iCUE yazılımı ile kontrol edilebiliyor.

Yeni iCUE QL RGB fanlar yüksek parlaklık seviyesi ve geniş özelleştirme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Işık geçişleri fanların hem ön hem de arka yüzlerinde rahatlıkla görülebiliyor. Pervanelerin yarı saydam yapısı da ışık geçişlerini göz hoş hale getiriyor.

The iCUE Lighting Node CORE ise çoklu fan kurulumlarınızda, bu fanları kolayca kontrol etmenizi sağlıyor. Bu kontrolcüyü bilgisayarınıza USB ve SATA kablosuyla bağlayabiliyor ve altı farklı fan kurulumununun tam kontrolünü yapabiliyorsunuz. Bilgisayarınıza kurduğunuz Corsair iCUE yazılımı ise desteklenen oyunlarda, RGB fanların ışıklandırmasını ilgili oyuna göre yapmanızı sağlıyor.

Hem 120 mm hem de 140 mm fanlar, 1,500 RPM ve 1,250 RPM arası hızla dönüyorlar. Hız kontrolünü daha keskin bir şekilde yapmak istiyorsanız da, donanımınıza Corsair iCUE Commander PRO ekleyebiliyorsunuz.

iCUE QL RGB fan setleri 120 mm için üçlü olarak, 140 mm için ikili olarak satın alınabiliyor. Eğer fanları set olarak satın alırsanız iCUE Lighting Node CORE kontrolcüsü de ücretsiz olarak veriliyor.