Anasayfa Haber Fitbit OS Güncellemesi Yenilikler İle Geliyor

Fitbit OS Güncellemesi Yenilikler İle Geliyor

Fitbit OS Güncellemesi

Fitbit OS güncellemesi Versa, Versa Lite ve Versa 2 için geliştirmeler sunacak.

Google tarafından satın alınma sürecindeki Fitbit, akıllı saatleri için yeni bir güncelleme sunmaya hazırlanıyor. 3 Aralık tarihinde sunulması planlanan Fitbit OS güncellemesi ile Versa, Versa Lite ve Versa 2 için bazı geliştirmeler sunulacak. Ayrıca, bunlar arasında sadece Versa 2 için özel olanlar da var.

Fitbit’in en yeni akıllı saati, güncelleme ile daha gelişecek always-on ekranı için 5 yeni akıllı saat kadranı ve always-on ekran ile aktif modlar arasında daha hızlı geçiş yeteneği kazanacak. Cihazla bütünleşik Amazon Alexa dijital asistan üzerinden antrenman rutini oluşturma özelliği de yeniliklerden olacak. Daha tutarlı kalp ritmi takibi de PurePulse adlı yeni algoritma ile sunulacak. Teknoloji makine öğrenimi kullanarak optik sensördeki kalp ritminin eşsiz imzasını tanıma ve bu bilgiyi kullanma yeteneğine sahip.

Diğer akıllı saatler için de bazı geliştirmeler bulunuyor. Öncelikle uyku takibi için Sleep Score özelliği doğrudan Fitbit akıllı saatinizde ve telefonunuzdaki uygulamada mevcut olacak. Yeni Akıllı Uyandırma özelliği programlanan alarm zamanına kadar olan 30 dakika içerisinde kullanıcısını uyku döngüsünün en uygun aşamasında uyandırmaya çalışacak. Antrenman uygulaması da yeni tasarım ile daha modern bir görünüme kavuşuyor. Ek olarak, doğrudan saatinizden 20 antrenman moduna kolayca erişilebilecek. Yeni Saat kadranı değiştirme uygulaması da kullanıcının 5 saat kadranını saklamasına ve bunlar arasında saat üzerinden geçiş yapmasına olanak sunuyor. Ajanda uygulaması da kullanıcıların etkinliklerini takip etmesine yardımcı oluyor.

Önümüzdeki aylarda yeni özellikler sunacak başka güncellemeler de gelecek mi şu an için bilinmiyor. Google birleşmesi sonrasında Fitbit’in Wear OS gelişimine odaklanma ihtimali olabileceğini de düşünebiliriz.

İlginizi çekebilir: Google, Fitbit’i 2.1 Milyar Dolara Satın Aldı