Anasayfa Haber Bülten Huawei Yeni Watch GT 2 ve FreeBuds 3’ü Satışa Sundu

Huawei Yeni Watch GT 2 ve FreeBuds 3’ü Satışa Sundu

Huawei, giyilebilir teknoloji ürünleri alanındaki yeni ürünleri Huawei Watch GT 2 ve FreeBuds 3’ü piyasaya sürdü.

Huawei’nin yeni nesil akıllı saati Huawei Watch GT 2, şirketin 3 boyutlu cam tasarımıyla, daha geniş bir ekran oluşturan ilk akıllı saati olma özelliğini taşıyor. Ayrıca yeni akıllı saat, zengin sağlık programları ile daha fazla spor modu sunmanın yanı sıra, kapsamlı sağlık izleme ve yönetim yeteneklerini yenileyerek Bluetooth ile telefon üzerinden aramalar yapma, müzik dinleme gibi birçok işlevi gerçekleştiriyor.

2 haftayı bulan pil süresi, 46 ve 42 milimetre kadran seçeneklerine sahip olan bu akıllı saatin incelemesine aşağıda paylaştığımız video üzerinden ulaşabilirsiniz.

Dolphin Bionic akustik tasarımına sahip olan Huawei FreeBuds 3 ise dinleyicilerin isterlerse saatlerce kulaklarında rahat bir şekilde kullanmalarını sağlayan konforlu bir deneyim sunmayı hedefliyor. Huawei FreeBuds 3, parlak siyah ve parlak beyaz renk seçenekleriyle minimal tasarım anlayışını benimsiyor.

Watch GT 2 aynı zamanda 500 mp3 barındırılabilecek depolama kapasitesine sahip olduğu için, spor modunda Watch GT 2, sekiz açık hava sporu (Koşu, yürüyüş, patika koşusu, bisiklet, açık deniz, triatlon) ve yedi kapalı salon sporu (Yürüyüş, koşu, bisiklet, yüzme havuzu, serbest çalışma, eliptik makine, kürek makinesi) dahil olmak üzere 15 spor modunu destekliyor. Ayrıca akıllı saat, telefon rehberi işlevini de desteklediği için iletişim bilgileri saate kaydedilebilir ve arama yapılabilir.

Huawei Watch GT 2 tavsiye edilen fiyatı 1.499TL ve Huawei Free Buds 3 fiyatı 1.099 TL olarak belirlenmiş durumda.