Anasayfa Haber Galaxy S10 Ailesi için Android 10 Güncellemesi Başladı

Galaxy S10 Ailesi için Android 10 Güncellemesi Başladı

Samsung’un Android 10 güncelleme programı beklenenden erken başladı.

Samsung’un en yeni arayüzü One UI 2.0’ı içeren Android 10 stabil sürüm güncellemesi  S10e, S10 ve S10 Plus için yayınlanmaya başladı. Güncellemenin 2020 Ocak’ta yayınlanması planlanırken, ilk olarak Almanya ve daha sonra Panama’daki beta kullanıcıları için yeni sürüm kullanıma sunuldu.

Güncellemenin sadece beta kullanıcıları için değil, beta programında olmayan kullanıcılar için de yayınlanmaya başladığını belirtelim.

Android 10 One UI 2.0 beta kullanıcıları için yayınlanan güncelleme G97**XXU3BSKO yapı numarasına sahip, 140 MB boyutunda ve Aralık ayı güvenlik yamasını da içeriyor.

Beta programında olmayan telefonlara verilen nihai tam sürüm ise, 1988.94 MB boyutunda ve yine Aralık ayı güvenlik yamasını içeriyor.

Ülkemiz için ise henüz bir tarih vermek mümkün olmasa da, donanım ve yazılım yapısı bakımından birebir aynı olan güncellemenin çok uzun sürmeden yayınlanması bekleniyor. Aralık ayı güvenlik yaması ile yayınlanan yazılımın, Türkiye için olan Aralık ayı yaması dahilinde verilmesi mümkün.

Telefonunuzda yazılım güncellemesi olup olmadığını, Ayarlar’a girip Yazılım Güncellemesi sekmesinden İndir ve Yükle seçeneği ile kontrol edebilirsiniz.