Anasayfa Haber PlayStation Plus Aralık 2019 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus Aralık 2019 Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

PlayStation Plus Aralık 2019

PlayStation Plus Aralık 2019 ücretsiz oyunları Titanfall 2 ve Monster Energy Supercross olarak açıklandı.

PlayStation, Aralık ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları için beklenen açıklamayı yaptı. Bu ay ücretsiz olarak oyunculara dağıtılacak olan PlayStation Plus Aralık 2019 oyunları ise Titanfall 2 ve Monster Energy Supercross oldu.

Respawn Entertainment imzası taşıyan FPS türündeki Titanfall 2 ilk olarak 2016 yılında piyasaya sürülmüştü. Oldukça beğenilen ve aksiyonu dur durak bilmeyen oyunda hem pilot olarak etrafta koşturuyor hem de devasa savaş makineleri çağırarak tozu dumana katabiliyorsunuz.

Milestone tarafından geliştirilen Monster Energy Supercross ise bu yılın başlarında çıkmış bir yarış oyunu. Motosikletinizi ve sürücünüzü 3000’in üzerinde nesne ile kişiselleştirebildiğiniz oyunda bir profesyonelin hayatını yaşıyorsunuz. Ayrıca Jason Anderson, Marvin Musquin ve süperstar Eli Tomac dahil 80’den fazla resmi 2018 Şampiyonası 250SX ve 450SX sürücüsüne karşı yarışma olanağına da sahipsiniz.

3 Aralık itibarıyla sunulacak PlayStation Plus ücretsiz oyunlarını kütüphanenize eklemek için 6 Ocak tarihine kadar süreniz olacak. Bu arada Kasım ayı oyunlarını da bu tarihe kadar kütüphanenize katabilirsiniz.