Anasayfa Haber Uygun Fiyatlı Galaxy S10 Lite Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Uygun Fiyatlı Galaxy S10 Lite Resmi Sitede Ortaya Çıktı

uygun fiyatlı Galaxy S10 Lite

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy S10 Lite modeli ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Şubat ayında tanıtılacak olan Galaxy S11 modelleri ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ederken, bugün uygun fiyatlı Galaxy S10 Lite modeliyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Hatırlarsanız, Galaxy S10’un uygun fiyatlı modeli geçtiğimiz günlerde SM-G770F seri numarası ile FCC tarafından onaylanmıştı. Şimdi de Samsung’un resmi Fransa sitesi üzerinde yeniden SM-G770F seri numarası ile boy gösteren S10 Lite’ın yakın zaman içerisinde lanse edileceği ileri sürülüyor.

uygun fiyatlı Galaxy S10 Lite

Teknik özellikleri ve fiyatı bakımından Galaxy S10e‘nin hemen altında konumlandırılacak olan telefonun sızdırılan bilgilere göre Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacağı belirtiliyor.

Bunun yanı sıra, S10 modellerinde olduğu gibi S10 Lite modelinde de üçlü arka kameraya yer verileceğini görmekteyiz. Bu kısımda ise kullanıcıların karşısına 48 megapiksel ana, 12 megapiksel ultra geniş açı, 5 megapiksel derinlik sensörü ile çıkacak olan Samsung, aynı zamanda serinin uygun fiyatlı modelinde 32 megapiksellik bir ön kameraya da yer vereceği düşünülüyor.

uygun fiyatlı Galaxy S10 Lite

Sızdırılan diğer bilgilere göreyse, S10 serinin uygun fiyatlı modeli 6.7 inç boyutundaki Full HD+ çözünürlük sunan AMOLED ekranın üzerine kurulacağını görmekteyiz Bunun haricinde 8 GB RAM‘a ve Snapdragon 855 işlemcisine ev sahipliği yapacak olan telefonun ayrıca, 4.500 mAh boyutundaki bir bataryadan beslenecek. Bu bataryaya ise sızdırılan bilgilere göre 45W hızlı şarj desteği eşlik edecek.

Tüm bu bilgilerin haricinde yakın zaman içerisinde duyurulacak olan S10 Lite’ın Siyah, Mavi, Yeşil ve Beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneğine ev sahipliği yapacağını da görmekteyiz.

İlginizi Çekebilir: Galaxy S10 Ailesi için Android 10 Güncellemesi Başladı