Anasayfa Haber Battlefront 2 Celebration Edition Çıktı

Battlefront 2 Celebration Edition Çıktı

Battlefront 2 Celebration Edition

EA Games, Star Wars Battlefront 2: Celebration Edition sürümünü ve The Rise of the Skywalker güncellemesini duyurdu.

20 Aralık tarihinde vizyona girecek olan Skywalker hikayesinin son filmi Rise of the Skywalker (Skywalker’ın Yükselişi) öncesinde, EA Games ve DICE kendi oyunları için yeni bir sürüm ve özel bir güncelleme duyurdu.

Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition ana oyun ve şimdiye kadar çıkan tüm içeriklerin tamamına erişim sunuyor. Hali hazırda oyuna sahip olan oyuncular, Celebration Edition’ın sunulacağı 5 Aralık tarihi itibarıyla kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri ve yeni karakter görünümleri sunan bir güncelleme alacak.

17 Aralık tarihinde sunulacak olan The Rise of the Skywalker güncellemesi ise First Order için Sith Trooper, Jet Trooper; Resistance için Gunner ve Spy birimlerini oyuna ekleyecek. Ek olarak Finn, Rey ve Kylo Ren için yeni filmden görünümler de sunulacak. 20 Aralık içinse yine filmden yeni bir orman gezegeni oyuna eklenecek. Yeni gezegenin Co-Op ve Heroes vs. Villians modu için de mevcut olacağı ifade ediliyor.

Battlefront 2 Celebration Edition

 

Battlefront 2 Celebration Edition fiyatı ise 39.99 euro olarak belirlenmiş. Mevcut Battlefront 2 oyuncuları ise 24.99 euroluk özel fiyat ile yükseltme yapabilecek ve 350’den fazla ekstra özelleştirme içeriğini doğrudan açabilecek. Normalde bunları oyun içinde kazandığınız parayla açmanız gerektiğini hatırlatalım.

Bakalım bu yeni içerikler, resmen ölü doğan bir oyun olan Battlefront 2’yi yeniden oyuncuların gözünde cazip hale getirebilecek mi? Çıktığı dönemde özellikle mikro ödeme sistemi ve ganimet kutularıyla tepki çeken oyun, EA Games’in başını hayli ağrıtmıştı.

İlginizi çekebilir: Halo: Reach PC İçin Satışa Çıktı