Anasayfa Haber Signal iOS Sürümü iPad Desteği Kazandı

Signal iOS Sürümü iPad Desteği Kazandı

Signal iPad

Signal yeni iOS güncellemesi ile iPad desteği sunmaya başladı.

Signal 3.0 sayesinden Apple cihaz kullanıcıları tabletlerini hesapları ile bağlayabilecek. Şimdiye kadar kullanıcıların mesajlarına sadece iPhone akıllı telefonları üzerinden erişebildiğini hatırlatalım. Güncelleme ile ayrıca bütünleşik video düzenlemesi ve daha fazlası da uygulamaya ekleniyor.

Ücretsiz şifreli mesajlaşma uygulaması Signal, güvenlik ve çapraz platform desteğini bir araya getirmesi sayesinde birçok kullanıcının dikkatini çekmiş durumda. iPad’in bağlantılı cihaz olarak eklenmesi ile konuşmalarınıza tabletiniz üzerinden de erişebileceksiniz Bu özellik için WhatsApp’ın da çalışmalar yaptığı biliniyor. Ayrıca, konuşmalar arasında mesaj iletme özelliği de yeni eklenen bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Video düzenleme sayesinde videoları kırparak doğru anı paylaşabilmek de mümkün. Özellikle tabletlerde kullanım için yatay mod desteği de unutulmamış.

Bir grup görüşmede birisinin resmine tıklayıp doğrudan arama veya mesajlaşma yeni bir seçenek olarak sunulurken, uygulamada gezinme ve kullanma için de kolaylıklar sağlanıyor.

İlginizi çekebilir: Yeni WhatsApp Özellikleri Nasıl Kullanılır?