Anasayfa Haber Halo: Reach İlk Haftada 3 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Halo: Reach İlk Haftada 3 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Halo: Reach 3 Milyon

Halo: Reach ilk haftada 3 milyon kişi tarafından oynanarak Microsoft cephesinde yüzleri güldürdü.

Microsoft ve 343 Industries geçtiğimiz hafta 3 Aralık tarihinde Halo: The Master Chief Collection’ın bir parçası olarak PC ve Xbox One platformları için Halo: Reach oyununu piyasaya sürmüştü. Yapılan açıklamada bunun efsanevi bir çıkış olduğu ve neredeyse 3 milyon oyuncunun oyunu oynadığı açıklandı.

Kısa sürede çıkışı ile Steam’de en çok satan bölümünde zirveye yerleşen Halo: Reach, platformda Xbox Game Studios oyunu olarak en popüler çıkışını da gerçekleştirmeyi başardı. Steam sürümünün ortalama kullanıcı inceleme puanı olarak da oldukça pozitif bir ortalamaya sahip olduğunun altı çiziliyor. Oyun için 36 binden fazla pozitif yorum verilmiş durumda. Yeni Halo’nun canlı yayınlarının da hayranlarca 3 milyon saat izlendiği ve Twitch üzerinde en çok izlenen bölümünde zirveye çıktığı da bir diğer önemli bilgi.

Oyunu Steam üzerinden tek olarak 18.50 TL karşılığında satın almak mümkün. Halo: The Master Chief Collection ise 61 TL’ye satılıyor. Microsoft Store tarafında ise oyunun fiyatı 28.75 TL. Xbox Game Pass abonelerinin oyuna erişiminin olduğunu da hatırlatalım.

İlginizi çekebilir:  Halo: Reach PC İçin Satışa Çıktı