Anasayfa Haber The Outer Worlds DLC Paketi Onaylandı

The Outer Worlds DLC Paketi Onaylandı

The Outer Worlds DLC

Obsidian Entertainment, The Outer Worlds DLC Paketi için 2020 yılına işaret etti.

Ekim ayı sonunda piyasaya sürülen Obsidian Entertainment yapımı rol yapma oyunu The Outer Worlds büyük beğeni toplamayı başarmıştı. Öte yandan, Halcyon sisteminde geçen oyunun geleceği, birkaç hata düzeltme güncellemesi dışında havada kalmış ve genişleme paketlerinin gelip gelmeyeceği konusunda bilgi paylaşılmamıştı. Neyse ki sonunda Obsidian Entertainment sessizliğini bozdu ve The Outer Worlds DLC paketi hakkında beklenen müjdeyi verdi.

The Outer Worlds hikayesinin 2020 yılında gelecek bir indirilebilir içerik paketi ile genişleyeceği ve geliştirme sürecine bağlı olarak daha fazla detayın ileriki dönemde açıklanacağı belirtiliyor. Duyurunun, stüdyonun The Game Awards adaylıklarından dolayı geliştirme ekibine teşekkürlerini ilettiği bir forum gönderisi ile yapıldığını da belirtelim.

Bu DLC duyurusu ise aslına şaşırtıcı değil. Obsidian tarafından geliştirilen neredeyse tüm rol yapma oyunları şimdiye kadar zengin eklentiler alarak oyunculara daha fazla macera sunmuştu. Güncelleme ile oyuna yeni gezegenlerin ekleneceğini tahmin edebiliriz.

İlginizi çekebilir: Fast & Furious Crossroads Duyuruldu