Anasayfa Haber Bülten Luigi’s Mansion 3 İçin 2020’de Yeni İçerikler Geliyor

Luigi’s Mansion 3 İçin 2020’de Yeni İçerikler Geliyor

Luigi tam da bir gece dinlenmenin iyi olacağını düşünürken, Nintendo Switch için Luigi’s Mansion 3’e yeni indirilebilir içerik olarak yeni hayalet dalgaları, oyunlar ve eşyalar geliyor ve görev onu bekliyor.

2020 için planlanan iki yeni ek paket ile beraber Luigi’s Mansion 3 macerası da genişliyor. Luigi’s Mansion 3 – Castle MacFrights themed floor in the ScareScraper mode, hem Part 1 hem de Part 2’yi içerecek olan Luigi’nin Mansion 3 Multiplayer Pack Nintendo eShop’tan satın alınabilir.

Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack Part 1, 30 Nisan 2020’de gelecek. DLC, çok oyunculu ScreamPark modu için üç yeni mini oyun içeriyor. Ayrıca, Luigi için co-op ScareScraper modunda eşleşen zemin temaları ve yeni temalı hayaletler ile üç yeni kıyafet sunuyor. Ve DLC’yi satın alanlara özel bir bonus olarak, oyuncular Flashlight Type-P adlı oyun içi Polterpup ışığını alacaklar. Oyuncular bunu Story Mode veya ScareScraper sırasında kullanabilirler.

Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack Part 2, ScreamPark ve ScareScraper modları için ek içerik ve özelliklerle 31 Temmuz 2020’de çıkacak. ScreamPark modu için üç yeni mini oyunun yanı sıra eşleşen zemin temaları ve temalı hayaletlerle üç yeni ScareScraper kıyafeti içerecek.