Anasayfa Haber Bülten Acer ConceptD 7 Satışa Sunuldu

Acer ConceptD 7 Satışa Sunuldu

Acer, ConceptD markalı dizüstülerinden ConceptD 7’yi satışa sundu. ConceptD 7 9. nesil Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GTX 2060 serisi grafik kartları ile birlikte geliyor.

ConceptD 7’de kasa malzemesi olarak alüminyum tercih edilmiş. 17,9 mm inceliğinde ve 2,1 kg ağırlığında olan ConceptD 7, zarif tasarıma hatlarına sahip. Sunduğu yüzde 81’lik ekran gövde oranıyla da kullanıcıları daha geniş bir ekran ile buluşturabiliyor.

ConceptD 7, içerik oluşturucuların ağır iş yüklerinde gerçek zamanlı video düzenleme ve işleme performanslarını artırmayı planlıyor. 15,6 inç UHD (3840 x 2160) 4K IPS ekran, Adobe RGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsıyor.

En zorlu iş yüklerinin dahi altından kalkabilmesi için yüksek donanımla kullanıcıların karşısına çıkan ConceptD 7, hem 3D hem de 2D tasarımlar üzerinde çalışan profesyonellerin video düzenlerken çok daha hızlı olmasına imkan tanıyor.

Video işleme ve dosyaların dışa aktarımı gibi zahmetli ve sıradan donanımlar üzerinde çok zaman isteyen görevlerde kolaylık sağlayıp zaman kaybının önüne geçmeyi amaçlıyor. ConceptD 7 dizüstüler, 40 db’nin altında ses seviyesi ve 4. nesil Aeroblade 3D fanın sunduğu özel tasarımlı soğutma sistem sayesinde çalışma ortamının sessizliğini de sağlıyor.

Acer, ConceptD modellerinden ConceptD 5 dizüstü bilgisayarın yanı sıra profesyonel renk doğruluğu ve (4K UHD) 3840 x 2160 piksellik çözünürlük sunan ConceptD CP3 monitörlerin de yakın zamanda satışa sunulacağını duyurdu.

Acer ConceptD 7 fiyatı ise 15.999 TL olarak belirlendi.