Anasayfa Haber Bülten Arvato CRM Türkiye COO’su Berna Çeliktürk Tan, Stevie Ödüllerinde “Yılın Kadın Yöneticisi”...

Arvato CRM Türkiye COO’su Berna Çeliktürk Tan, Stevie Ödüllerinde “Yılın Kadın Yöneticisi” Seçildi

Her yıl 7 farklı alanda, 70’ten fazla ülkeden 12 binin üzerinde başvurunun alındığı Stevie Ödüllerinde; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde Yılın Kadın Yöneticisi altın ödülünün sahibi Arvato CRM Türkiye COO’su Berna Çeliktürk Tan oldu.

Dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında yer alan Stevie Awards’ta 200 kişilik jüri; kadın girişimcilerin, yöneticilerin ve çalışanların küresel çaptaki başarılı projelerini değerlendirdi. Arvato CRM Türkiye COO’su Berna Çeliktürk Tan; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da Yılın Kadın Yöneticisi kategorisinde altın ödülün, 2,500’den fazla çalışanı olan ve tüketici hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren şirketlerde Yılın Kadın Yöneticisi kategorisinde gümüş ödülün ve İşletme Yöneten Kadınlar kategorisinde de yine gümüş ödülün sahibi oldu.

3 bin 200’den fazla çalışanıyla, 10 farklı lokasyonda 50’den fazla dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markasına müşteri hizmetleri sunan Arvato CRM Türkiye, bu yılki başarılarını dört kurumsal ödülle daha taçlandırdı. Geçtiğimiz aylarda New York’ta düzenlenen Stevie Büyük İşverenler Ödül Programı’nda Yılın Eğitim Platformu ve Yılın Özel Tasarlanmış Eğitim Platformu kategorilerinde aldığı iki altın ödülün ardından, Viyana’da yapılan törende Stevie Uluslararası İş Ödülleri Tüketici Hizmetleri kategorisinde Yılın Şirketi altın ödülünü kucaklayan Arvato CRM Türkiye, aynı zamanda Yılın Tüketici Hizmetleri Ekibi kategorisinde de bronz ödülün sahibi oldu.

Arvato CRM Türkiye’de 7 yıldır COO’luk görevini yürüten Berna Çeliktürk Tan, yaklaşık 20 yıldır hizmet ve teknoloji sektörlerinde çeşitli yöneticilik deneyimine sahip. Berna Çeliktürk Tan, başarılı operasyon yönetimi ve hizmet kalitesine odaklanan yaklaşımıyla, Arvato CRM Türkiye’nin son 5 yıldır pazarın en hızlı büyüyen organizasyonu olmasına büyük katkı sağladı. Arvato CRM Türkiye, 2014-2019 yılları arasında yılda ortalama yüzde 35 büyürken, şirketin çalışan sayısı da üç kattan fazla arttı.