Anasayfa Haber Resident Evil 3 Remake Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Resident Evil 3 Remake Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Resident Evil hayranları için güzel bir haberimiz var,  3 Nisan 2020’de çıkacak olan Resident Evil 3 Remake, Resident Evil 2 Remake ile aynı minimum sistem gereksinime ihtiyaç duyuyor.

Yaklaşık 4 ay sonra yayınlanacak olan oyun, Resident Evil 2 Remake ile aynı oyun motoru üzerinde inşa ediliyor. Bu sayede minimum sistem gereksinimi de aynı düzeyde kalıyor.

Oyunun Steam sayfasındaki detaylara göre, Resident Evil 3 Remake Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10‘un 64-bit sürümleri ile çalışabilecek.

Minimum işlemci önerisi Intel tarafında Core i5 4460 olurken AMD tarafında FX 6300 seçilmiş. Grafikler için minimum ekran kartı önerisi ise NVIDIA GTX 760 veya AMD R7 260X 2 GB modeli olarak belirtilmiş. Oyunu 1080p 30 FPS ve üstünde oynayabilmek için 8 GB RAM‘e de ihtiyacınız olacak.

Oyunun önerilen sistem gereksinimi detayları ise henüz belli değil. Resident Evil 2 Remake ile minimum ihtiyacın aynı olduğu göz önünde bulundurulursa, önerilen sistem gereksinimi detaylarının aynı olabileceğini söyleyebiliriz.

Resident Evil 2 Remake’in önerilen sistem gereksinimi tablosunda işlemci olarak Intel i7 3770 ve AMD FX 9590 önerilirken, ekran kartı olarak da NVIDIA GTX 1060 3 GB ve AMD RX 480 öneriliyor. Bellek tarafında ise minimum 8 GB RAM bulundurmalısınız.

Editör Notu: Sistem gereksinimlerinde belirtilen bileşenler çağın iyi bileşenleri olsa da günümüzde tercih etmek pek mantıklı olmayacaktır. Güncel ve verimli bileşenlere yönelmenizde fayda var.

İlginizi Çekebilir;