Anasayfa Haber Warcraft III: Reforged Çıkış Tarihi Belli Oldu

Warcraft III: Reforged Çıkış Tarihi Belli Oldu

Warcraft III: Reforged Çıkış Tarihi

Merakla beklenilen Warcraft III: Reforged çıkış tarihi sonunda açıklandı.

Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilen BlizzCon etkinliğinde Blizzard, Warcraft III yeniden yapımını müjdelemişti. Normalde bu yıl içerisinde çıkması beklenilen yapım yetişmedi ve şimdi de yeni bir tarih onaylandı. Warcraft III: Reforged çıkış tarihi 28 Ocak 2020 olarak belirlendi.

Bu arada Blizzard küresel çıkış zamanlarına dair bir paylaşımda da bulundu. Buna göre oyun ülkemizde aslında 29 Ocak Çarşamba günü 02:00’de aktif hale gelecek. Klasikler arasına girmiş olan gerçek zamanlı strateji oyunu Warcraft III 2002 yılında piyasaya sürülmüştü.

Reforged hem ana oyundaki Reign of Chaos bölümlerini hem de The Frozen Throne genişleme paketini bir arada sunuyor. The Frozen Throne’daki olaylar Arthas’ın Lich King olma yolculuğunu konu alıyor. Ayrıca yenilenen oyun, sadece güncellenmiş kullanıcı arayüzü ve harita düzenleyici ile gelmiyor. Aynı zamanda oyunun yeniden dengelemesi, daha iyi eşleştirme ve ek özelliklerle geliyor.

Reforged seçebileceğiniz iki farklı versiyona sahip. Standart versiyon 29.99 dolar ve Spoils of War versiyonu ise 39.99 dolar fiyat etiketine sahip. İkinci seçenek tabii ki birkaç bonus sunuyor. Bunlar arasında çoklu oyuncu kahraman skin’leri, World of Warcraft için Meat Wagon Mount ve diğer Blizzard oyunları için ekstralar mevcut.

İlginizi çekebilir: Yeni PUBG 5.3 Güncellemesi Yayınlandı