Anasayfa Haber Corsair, SCUF Gaming’i Bünyesine Kattı

Corsair, SCUF Gaming’i Bünyesine Kattı

CORSAIR Oyun Kumandası

Corsair, SCUF Gaming sayesinde oyun kumandalarını piyasaya sürecek.

Corsair tarafından satın alınan SCUF Gaming sayesinde, şirket ürün gamını şimdi de oyun kumandası seçenekleri ile genişletecek. Yüksek performanslı kumanda üreticisi olan şirketin elinde oldukça geniş bir patent portföyü olduğunu da belirtelim. Satın alma sürecinin ise Aralık 2019 sonu itibarıyla tamamlanması bekleniyor.

2011 yılında kurulan SCUF bu tarihten itibaren Xbox, PlayStation ve PC ile kullanılması için performans kumandalarına yeni bir standart getirmişti.  Özellik ve tasarım konusunda da SCUF kumandaları, modüler olmaları ile öne çıkıyor. Oyuncuların kişisel tercihlerine göre kumandasını düzenleyebilmesi, ayarlanabilir bileşenler, patentli kulakçık kontrol sistemi, çıkartılabilir arka kulakçıklar, hızlı erişilebilir yeniden haritalama anahtarı, özelleştirilebilir çubuklar, değiştirilebilir manyetik ön yüz ve daha fazlası bu kumandaların öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Şirket ayrıca, Call of Duty için Activision ile iş ortağı olmanın yanı sıra NBA 2K League ve eMLS gibi birçok oyun liginin resmi oyun kumandası partneri. Corsair, SCUF Gaming’in ayrı bir marka olarak kalmaya devam edeceğini ve operasyonlarını Atlanta’daki genel merkezinde sürdüreceğini belirtiyor. Tüm mevcut garantiler, satın almalar ve destek de sürdürülecek.

İlginizi çekebilir: Corsair Yeni Masaüstü Aydınlatma Sistemini Tanıttı