Anasayfa Haber Little Inferno Ücretsiz Oldu

Little Inferno Ücretsiz Oldu

Epic Games, mağazasında ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor.

Epic Store’da 12 gün boyunca ücretsiz oyunlar dağıtılacağını sizlere aktarmıştık. Bugün dördüncü gün ve Little Inferno oyununu ücretsiz şekilde kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

Little Inferno, çıkış yaptığı günden bu yana 1 milyonun üzerinde satış yapmayı başardı. Oyun, yıllar boyunca kar yağışının durmadığı, insanların Güneş’e hasret kaldığı, soğuktan dolayı bireylerin evlerine hapsolduğu ve asla dışarı çıkamadığı bir ortamda geçiyor. Bu ortamda amacımız, artık işe yaramayan eşya siparişleri vererek onları küçük şöminemizde yakıp hayatta kalmaya çalışmak. Little Inferno, yakacağınız eşyaların her birinin farklı tepkiler vermesi yönünde tasarlanmış.

Oyunun son incelemelerine bakarsak “son derece olumlu” şeklinde bir not aldığını da belirtelim. Little Inferno, 1 gün boyunca ücretsiz kalacak ve 23 Aralık saat 19:00‘a kadar alınabilmekte. Oyun sayfasına direkt ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Ek olarak Epic Games Mağaza’sında önemli indirimler olduğunu da hatırlatmakta fayda var. Oyun indirimleriyle birlikte 80 TL ve üzeri oyunlarda 60 TL indirim kuponu avantajını kaçırmayın.

 Sistem Gereksinimleri

Minimum Önerilen
İşletim Sistemi: Win 7, Vista ve XP İşletim Sistemi: Win 7, Vista ve XP
İşlemci: 1.5 Ghz İşlemci: 1.5 Ghz
RAM: 1 GB RAM: 1 GB
Sabit Disk: 200 MB Sabit Disk: 200 MB
Ekran Kartı: Shader Model 2.0 veya üstü ve DirectX 9.0c destekleyen bir grafik kartı gerektirir. Ekran Kartı: Shader Model 2.0 veya üstü ve DirectX 9.0c destekleyen bir grafik kartı gerektirir.

İlginizi çekebilir: Epic Games 12 Gün Boyunca Ücretsiz Oyun Dağıtacak