Anasayfa Haber Bülten Logitech PRO X ve G502 Profesyonellere Hitap Ediyor

Logitech PRO X ve G502 Profesyonellere Hitap Ediyor

Logitech G, geçtiğimiz aylarda duyurduğu iki yeni ürünü olan PRO X ve G502 LIGHTSPEED ile hem oyunculara hem de profesyonellere hitap ediyor.

Logitech, Blue Microphones ile ortaklaşa geliştirilen ve VO!CE yazılımının ilk adımı olan PRO X ile de tüm kullanıcıların sesleri bir profesyonel gibi duyabilmesini ve aynı kalitede konuşabilmesini sağlamayı amaçlıyor.

Logitech G HUB oyun yazılımı kullanılarak etkinleştirilen Blue VO!CE, temiz ve profesyonel ses iletişimi sağlayan gerçek zamanlı bir mikrofon etkisi yaratabiliyor. Oyuncular bu sayede seslerini kişisel tercihlerine göre ayarlayabiliyor, böylece takım arkadaşları seslerini daha iyi duyabiliyor ya da profesyonel bir yayıncı gibi ses çıkarabiliyorlar.

Alışılmışın dışında, oyuncular Blue VO!CE ile entegre kayıt ve oynatma işlevini, seslerinin benzersiz rengi ve tınısına en uygun opsiyonu görecekleri önceden belirlenmiş bir filtre profilini hızlıca seçmek için kullanabiliyor. Ayrıca Blue VO!CE’in gelişmiş modu, daha üst seviye bir kişiselleştirme düzeyi ile ilgilenen oyunculara ses geliştirmeleri için profesyonel efektler de sunabiliyor.

Logitech’in yeniden tasarladığı G502 LIGHTSPEED oyuncu mouse’unun ilk versiyonundaki dizaynı ve özellikleri korunurken, bu özelliklere LIGHTSPEED ve POWERPLAY kablosuz teknolojileri eklenmiş. Ayrıca ürünün ağırlığı da 7 gram azaltıldı. Logitech, ürünün mekanik ve elektrik yapısını, LIGHTSPEED kablosuz teknolojisini ve POWERPLAY kablosuz şarjını, şirketin yeni nesil HERO 16K sensörünü de (High Efficiency Rated Optical) içeren karma bir tasarımda buluşturdu.