Anasayfa Haber Motorola, RAZR Taleplerine Yetişemedi

Motorola, RAZR Taleplerine Yetişemedi

Motorola Razr erteleme

Motorola RAZR katlanabilir telefonun çıkış tarihi için yoğun talepten dolayı erteleme kararı alındı.

Tasarımı ile unutulmayan cep telefonlarından birisi olan Motorola RAZR, katlanabilir akıllı telefon olarak geri dönecek. Öte yandan, ABD’de yıl sonunda ön siparişe sunulması planlanan 1.500 dolar fiyat etiketli cihazın çıkış tarihi için erteleme kararı çıkmış durumda.

Normalde 26 Aralık tarihinde cihazın ön siparişe çıması ve Ocak ayında da piyasaya sürülmesi gerekiyordu ancak Motorola yoğun talep sebebiyle bu planını değiştirme yoluna gitti. Şirket yeni tarihi şimdilik paylaşmazken, yine de ilk açıklanan zaman aralığına göre çok ciddi bir bekleme süresi olmayacağı söyleniyor.

Kasım ayında tanıtılan katlanabilir RAZR için talebin çok yüksek olması, şirketin tedarik konusunda zor duruma düşmesine neden olmuş. Lansman zamanlaması da müşteri talebini karşılayacak şekilde yeniden ayarlanmış.

6.2 inç ana ekran ve 2.7 inç küçük ekran sunacak cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 710 mobil platformundan alıyor. 6 GB RAM, 128 GB depolama alanı, 2.510 mAh batarya, 16 MP ana ile 5 MP ikinci kamera ürünün özellikleri arasında.

İlginizi çekebilir: Motorola RAZR Android Katlanabilir Telefon Olarak Geri Döndü