Anasayfa Haber Samsung Galaxy S11 Ailesi Farklı Model İsmiyle Gelebilir

Samsung Galaxy S11 Ailesi Farklı Model İsmiyle Gelebilir

Samsung’un önümüzdeki ay tanıtacağı yeni telefonu, Galaxy S11 ismiyle değil Galaxy S20 model adıyla gelebilir.

Akıllı telefon dünyasında Samsung ve Apple ardışık sayılar üzerinden isimlendirmeye gidiyor. Arada atlamalar olsa da (Galaxy Note 7 ve iPhone X) genellikle bu sistem hiç değişmedi. Şimdiyse oraya atılan bir iddiaya göre, Samsung bu geleneği bozacak ve yeni amiral gemisi cihazlarında isimlendirmeyi değiştirecek.

Yeni gelecek Galaxy S telefonlarında Galaxy S11 yerine, Samsung Galaxy S20 isimlendirmesi kullanılabilir. Bunun sebebi Galaxy S serisinin 2020 yılı ile senkronize edilmek istenmesi. Samsung artık ardışık sayılar üzerinden isimlendirme yapmayacak. Bunun yerine Galaxy S20, Galaxy S30, Galaxy S40 şeklinde ilerleyecek.

İlk başlarda bu ihtimal çok konuşulmamıştı ama son birkaç haftadır yapılan sızıntıların ardından Gizmochina olayı gündeme taşıdı. 108 MP ana kamera ile gelmesi beklenen yeni Galaxy S’ler, önümüzdeki ay tanıtılacak. Birkaç hafta içerisinde sızıntılar iyice artacağı için muhtemelen daha telefon tanıtılmadan S20/S11 ailesinin ismi dahil olmak üzere pek çok özelliğini öğreneceğiz.